Pacolli do të pritet në audiencë private nga Papa Françesku

16/12/2019 11:55

Ministri në detyrë i Punëve të Jashtme, Behgjet Pacolli, po qëndron në Vatikan.

Sipas Divizionit për komunikim publik në Ministrinë e Jashtme, Pacolli gjatë ditës do të pritet në audience private nga Papa Françesku në Selinë e Shenjtë në Vatikan.

Pacolli pritet të informojë Atin e Shenjtë për konsolidimin e shtetit të Kosovës, për bashkëjetesën ndërmjet komuniteteve dhe feve të ndryshme.

Top Channel