Britania e Madhe ka hyrë sot në zgjedhje të përgjithshme dhe sondazhet tregojnë se konservatoret janë në avantazh.

Për më tepër ndiqni lidhjen live me kolegun Arben Manaj, direkt nga Londra.

Top Channel