Rregullat e reja të emigrimit/ Gjermania: Do të hyjnë në fuqi që nga 1 marsi

11/12/2019 16:35

Gjermania nga 1 marsi do të ndryshojë rregullat për emigrimin. Njësia qendrore e përpunimit të vizave është krijuar më një tetor 2019 dhe është në fazën e testimit.

Personat që janë të kualifikuar dhe u njihet do të trajtohen me përparësi.

Të kualifikuar quhen personat me shkollë të lartë dhe një profesion të njohur që në gjermani nënkupton afërsisht dy vjet shkollë, tha gazetarja e Deutche Welle, Anila Shuka në një lidhje ‘live’ për Top Channel.

Top Channel