Një efektiv i RENEA-s ka rënë në greminën e Thethit.

Mësohet se ai ka qenë jashtë detyrës dhe po bënte një shëtitje në zonë, në momentin kur është rrëzuar.

Pritet ndërhyrja nga ajri, pasi efektivi Bledar Beluli ka pësuar dëmtim të gjymtyrëve. Ndërkohë banorët e zonës po tentojnë t’i vijnë në ndihmë.

Top Channel