Pak orë pas largimit emërimit të Olsian Çelës dhe largimit të Prokurores së Përgjithshme të Përkohshme Arta Marku, largohet edhe një prej të besuarve të saj.

Mësohet se Alketa Zifla ka dhënë dorëheqjen nga detyra si shefe e kabinetit në Prokurorinë e Përgjithshme.

Top Channel