Familje të dëmtuara nga tërmeti janë akomoduar në hotele dhe në disa ambjente të shkollave private, të cilat kanë ofruar ndihmë për vakte. Kjo familje është nga Durrësi, me fëmijë autik tepër të traumatizuar ndërsa i është ofruar ndihmë edhe për psikolog.

Familja tashmë është e pastrehë dhe pa të ardhura, kërkojnë ndihmë sidomos për fëmijën që i nevojitet shërbim më i socializuar.

Vajza me te kuqe fëmije autik për momentin ndodhet në ambjentet e shkollës “Drita Dijes”, por nevojitet një shërbim me e socializuar.

Top Channel