Përcillen për në banesën e fundit tre pjesëtarët e familjes Greku.

Tre pjesëtarët e familjes Greku, Saimir Greku, 30 vjeç, Pëllumb Greku 57 vjeç dhe Çelike Greku 57 vjeç gjetën vdekjen si pasojë e tërmetit të fuqishëm që goditi Shqipërinë me Epiqendër Durrësin.

Janë 6 anëtarë të familjes Cara, 3 nga familja Greku si dhe dy nga familja Vata që janë përcjellë sot për në banesën e fundit.

Top Channel