Një video e postuar në rrjetet sociale, ku shihen katër kameriere të cilat i shërbejnë klientëve të veshur vetëm me mbathje ka bërë xhiron e botës.

Kjo ngjarje ndodhi në Bangkok të Tajlandës. Në video shikohen kamerieret të veshura në mënyrë të pa përshtatshme, ata kanë veshur vetëm të brendshme dhe përparëse e cila mezi i mbulon gjoksin.

Për këtë veprim, katër gratë që ishin të moshës 24 deri në 34 vjeçe, u arrestuan dhe u gjobitën afërsisht 66 dollarë. Në stacionin policor të Bagkok-ut, gratë janë shprehur se veshjet e tyre nuk ishin dhe aq skandaloze por madhësia e gjoksit të tyre i prezantonin si të tilla.

FOTO GALERI
1/9

Top Channel