Debate të forta në Open në Top Channel po ndodhin mes ministrit të brendshëm Eduard Shalsi dhe Fatbardh Kadillit teksa po diskutohet për targetin e paketës speciale anti kçk.

Targeti është krimi i organizuar. Kjo paketë është për krimin e organizuar- tha Shalsi.

Po si do e luftoni krimin ju kur e keni në Parlament. Po ty s’të vjen turp që rri me ta në parlament. I futën në bashki dhe pa garë- ndërhyri Kadilli.

Ti me çfarë merresh?- iu kundërpërgjigj Shalsi.

Unë merrem me ty. Ju jam vënë pas juve për tu traguar shqiptarëve kush jeni- vijoi Kadilli.

Të merresh me ne. Juve nuk ju merr kush për seriozisht- iu kundërpërgjigj Shalsi.

Top Channel