Një fotograf britanik ka zbuluar lagjet e dhunshme të Bangkokut, ku banorët e mbushur me tatuazhe jetojnë në shtëpi të varfra.

Lagjja famëkeqe quhet Klong Toi, dhe shumë shpejt ka për t’u rrafshuar nga qeveria.

Fotot e tij tregojnë banorët e lagjes, të cilët luajnë në mes të një mjedisi të pistë, ndërkohë që banorët janë ish të dënuar me trupin e mbuluar nga tatuazhet.

Fotot tregojnë edhe prostitutat që punojnë në lagjen me drita të kuqe e që banojnë këtu.

Këto foto do të bëjnë që kjo lagje të qëndrojë në kohë, pasi zona nuk do të ekzistojë për më shumë se viti 2022, kur është planifikuar të shembet.

FOTO GALERI
2/15

Top Channel