Këngëtarja me famë botërore, Nicki Minaj, ka kërcënuar se do ta bojkotojë Instagramin nëse aplikacioni i vazhdon ndryshimet dhe nuk lejon që të shihen pëlqimet që marrin postimet.

Këngëtarja me famë botërore, Nicki Minaj, ka kërcënuar se do ta bojkotojë Instagramin nëse aplikacioni i vazhdon ndryshimet dhe nuk lejon që të shihen pëlqimet që marrin postimet.

FOTO GALERI
1/8

Top Channel