Në Open në Top Channel u zhvilluan debate të forta ku i ftuar është Albin Kurti.

Me LDK-në ishim opozta e djeshme. Populli vendosi që ne duhet të jemi qeveria e së nesërmes. Ne do ta çlirojmë prokurorinë dhe gjyqsorin nga ekzekutivi. Unë nuk jap amnisti. Do shkoj para prokurosië edhe zyrtarë të Vetëvendosjes. Në Prishtinë, shtëpia e parë që prishëm ishte shtëpia e një aktivisti pasi kishte një shtesë pa leje. Unë nuk jap amnisti për askënd- tha Albin Kurti

Top Channel