Po zhvillohet konferenca për sfidat e NATO-s ndaj teknologjisë së informacionit ku të pranishëm janë Gramoz Ruçi dhe Leyla Moses-Ones.

Kjo e fundit është shprehur se ndihet krenare për bashkëpunimin mes Shqipërisë dhe SHBA-ve.

Moses-Ones:

Krenare për bashkëpunimin mes Shqipërisë dhe SHBA-së, kjo temë është me shumë ndikim në politikën e jashtme.

Gramoz Ruçi:

Shqipëria është një vend pro-perëndimor. Qëndrimet konfuze të BE-së dëmtojnë edhe NATON-n. Burokracia e BE-së nuk na dha negociatat qëndrimet konfuze të BE-së dëmtojnë edhe NATO-n. Simetria mes NATO-s dhe BE-së po na dëmton.

Top Channel