Malet e Skocisë mund të mos jenë vendi ideal për t’u zhveshur për bamirësi, por studentët e fakultetit të veterinarisë në Edinburg nuk u trembën.

95 prej tyre u zhveshën dhe bënë fotografi ,e të cilat shpresojnë të tërheqin vëmendjen e të mbledhin para për shoqatën që ofron shërbime veterinare falas për kafshët e njerëzve me probleme financiare.

Kalendari i vitit 2020, i titulluar “Kur zhvishen veterinerët”, është realizuar nga një ekip vajzash skoceze, dhe fotot janë bërë në të gjithë vendin, duke futur në to edhe bukuritë e natyrës së egër.

FOTO GALERI
1/11

Top Channel