Të gjithë emrat më të mëdhenj të botës së modës kërkojnë një stil i cili i veçon nga modelet e tjera rivale.

Kemi lajme të mira për ju, këtë herë ato janë jo një por dy modele, këto janë binjaket që shkaktuan tërmet në industrinë e modës.

FOTO GALERI
1/17
Shannon dhe Shannade Clermont

Top Channel