Policët e Komisariatit të Divjakës i janë bashkuar nismës “Dhuro gjak, shpëto jetë”, që vjen në ndihmë për fëmijët telasemikë.

Punonjësit e Komisariatit të policisë në Divjakë janë bashkuar nismës së Kryqit të Kuq, për të dhuruar gjak në ndihmë të fëmijëve.

Një akt i thjeshtë por me vlera të mëdha humane dhe civile. Çdo person që dhuron gjak është një hero për fëmijët talasemikë.

FOTO GALERI
1/11

Top Channel