Nga konferenca për shtyp që Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama dhe ai Italian, Giuseppe Conte po mbajnë, Rama është shprehu se nuk po kërkojmë lëmoshë nga BE-ja, por atë që na takon.

Pjesë nga fjala e Ramës:

“Më duket e drejtë që të falenderoji kryeministrin, të falenderoji Italinë, ne nuk po kërkojmë një dhuratë apo lëmoshë por kërkojmë atë që na përket.

Jo për të qenë anëtarë, por për të çelur këto negociata. Dhe më tej për të treguar se e meritojmë.

Në këto momente shumë prej vendeve që janë anëtare që janë pjesë e BE-së do të kishin të njëjtin problem.

Data 18 është e rëndësishme, por më 19 dielli do të lindë sërish, jeta është e bukur.

Nëse nuk do kemi një po të qartë ne do të vazhdojmë.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel