26 verifikues të votave u helmuan dje në Prishtinë, ndërsa 9 u shtruan në spital pas hapjes së zarfeve që kishin mbërritur nga Serbia.

Ende nuk është sqaruar se cfarë lënde e ka shkaktuar reaksionin alergjik me skuqje duar, kruarje dhe shenja rreth syve nga hapja e zarfeve, ndërsa procesi u ndërpre.

Për më tepër ndiqni lidhjen direkte me gazetaren tonë Alberta Hashani gjatë edicionit informativ të orës 12.

Top Channel