OSHEE ka njoftuar se për shkak të punimeve për rikonstruksionin e kabinave, më 14 tetor (e hënë), do të stakohet energjia në disa zona në kryeqytet.

Zonat dhe oraret si më poshtë:

09:00-12:30  
 
rruga “Merdar Shtylla”
     
  9:00-15:00
 
rruga “Mahmut Xhelili”

 09:00 – 13:00
 
zona tek Kopshti Zoologjik pjesërisht

Top Channel