Mbi 2500 vrapues nga më shumë se 42 shtete kanë nisur garën në Maratonën e Tiranës, e cila vjen këtë vit me edicionin e saj të 4-t.

Gara zhvillohet në 3 kategori; Half Marathon (21, 0975 km), Tirana 10K dhe “We too” kjo një kategori që ka për qëllim të jetë më shumë motivuese se sa kompetitive.

Itinerarët e rinj janë të Certifikuar nga Federata Ndërkombëtare e Atletikës – IAAF.

Top Channel