Kryeministri Edi Rama ka publikuar disa foto nga investimet që po kryehen në vijën bregdetare të Durrësit dhe Kavajës.

“Fotoalbumi i ndjekjes së punimeve për integrimin e plotë të hapësirave publike përgjatë vijës bregdetare të Durrësit dhe Kavajës”, shkruan Rama teksa publikon edhe këto foto.

FOTO GALERI
1/11

Top Channel