Reshjet e shiut gjatë natës kanë përmbytur sërish Kurbinin.

Mjaftoi pak shi që uji i përroit të dalë nga shtrati dhe të hyjë në katet e para dhe shtëpitë përdhese.

Për më shumë ndiqni lidhjen direkte me gazetaren tonë, Kristjana Pemaj gjatë edicionit informativ të orës 12.

Top Channel