Fotoja mahnitëse e një ajsbergu ka fituar çmimin e madh të Sony Alpha për vitin 2019.

Janë mbledhur rreth 4000 foto nga profesionistë të ndryshëm nga Australia dhe Zelanda e Re për këtë konkurs, dhe disa prej tyre kanë fituar nëpër kategoritë përkastëse.

Fituesi i çmimit të madh mori pajisje profesionale nga Sony për të bërë fotografi, me vlerën 6000 euro.

FOTO GALERI
1/23
Plaku i vjetër sa ura, Kinë, Tiago Lamy Silvia

Top Channel