Reforma zgjedhore ka shkaktuar një përplasje të re mes opozitës së re parlamentare dhe propozimit më të fundit të kryeministrit Edi Rama për të avancuar me ndryshimet në kodin elektoral.

Për të mësuar me shumë detaje rreth kësaj përplasje gazetari i politikës në Top Channel Muhamed Veliu raportoi live në edicionin e orës 12:00.

Top Channel