Durrësi është prej ditës së djeshme pjesë e transmetimeve digjitale.

Gjatë kohës së fushatës për kalimin ne digjital shumë qytetarë kanë marrë masa dhe janë pajisur me dekodera.

Për më tepër ndiqni kronikën …

Top Channel