Edhe të vegjlit tanimë mund të drejtojnë një makinë luksoze, për vetëm 30 mijë Euro.

“Bugatti” ka prezantuar një model automjeti për fëmijë, që është sa një e katërta e përmasave origjinale.

Makina “Bugatti Baby II” mund të drejtohet dhe nga të rriturit.

Modeli final, i cili u krijua për herë të parë në vitin 1927-1936 si makinë lodër për fëmijë, u prezantua gjatë festimeve të përvjetorit të 110-të të firmës.

FOTO GALERI
1/5

Top Channel