“Normaliteti” nuk është rruga e duhur për të ndjekur. Natyra është në dijeni për këtë gjë! Mrekullitë natyrore janë të pafundme dhe ne nuk do të lodhemi kurrë duke i parë, sepse gjithmonë arrijnë të na mrekullojnë!

FOTO GALERI
1/21
Një portokall brenda portokallit!

Top Channel