Gjykata e Tiranës nuk i ka dhënë mandatin e kryebashkiakut kandidatit socialist, Agim Kajmaku, i cili u shpall fitues në bashkinë Vorë më 30 qershor. Gjyqtarja Ariana Gunbardhi ka shpallur moskompetencën dhe çështjen ia ka kaluar për shqyrtim Gjykatës Administrative të Tiranës.

Agim Kajmaku kandidoi në Vorë me Partinë Socialiste, ndërkohë që nuk kishte asnjë kundërshtar në garë.

Edhe Gjykata e Durrësit nuk i dha mandatin kandidates Valbona Sako, e cila u shpall fituese përballë kandidates së Bindjes Demokratike.

  Gjykata rrëzon Durrësin/ Nuk i jep mandatin Valbona Sakos: Fletët e votimit nga KQZ, të pavlefshme

  Gjykata e Durrësit nuk i jep mandatin Sakos, reagon Basha: Vendim që sjell shpresë

Top Channel