Diaspora/ Artemida Lenz: Në Vjenë ka të huaj të cilët duan të mësojnë shqip

13/07/2019 19:30

Dr.Atermida Islami Lenz jeton prej 24 vitesh në Vjenë. Ajo është e martuar me Volfgang Lenz, profesor i gjuhës gjermane.

Të dy janë të kualifikuar me disa diploma në mësimdhënie.

Ajo u njoh me bashkëshortin e saj në vitin 1995 në Tiranë, dhe më pas u shpërngulën në SHBA, për t’u rikthyer më pas në Vjenë në vendlindjen e bashkëshortit të saj.

Atermida ka shkollën e saj të gjuhëve në Vjenë dhe jep mësim në disa gjuhë. Shkolla frekuentohet nga grupmosha të ndryshme.

Top Channel