Në 1854 u zhvillua konkursi i parë i bukurisë dhe që atëherë ende sot e kësaj dite përpiqen çdo vit, që të zbulojnë vajzën më të bukur të Universit.

Këto janë disa foto të vjetra të kryera vite më parë dhe jemi të sigurt se nuk është aspak ashtu siç iu e prisni!

FOTO GALERI
1/19
LOS ANGELES, CA - circa 1930: Ruth Hurschler, candidate to the 'Perfect Back' contest, is being examined and X rayed by Dr Howell, Chiropractor, in the final stage of the competition, circa 1930 in Los Angeles, California. (Photo by Gamma-Keystone via Getty Images)

Top Channel