Këto foto inspiruese ishin fituese në kompeticionin fotografik të “Forcave Detare Mbretërore”.

Kjo fotogaleri tregon se si është jeta e djemve dhe vajzave për Forcat Detare dhe në disa këtyre fotove të shkrepura shfaqin triumfin e tyre dramatik.

FOTO GALERI
1/14

Top Channel