Dështimi për fitimin e Champions League ka bërë drejtuesit e Manchester City të mendojnë përforcime në ekipin e tyre.

Reparti ku Guardiola kërkon të investojë përsëri është mbrojtja. Manchesdter City ka shfaqur interes për mbrojtësin e qendër të Leicester City, Harry Maguire. City mund të paguajë klauzolën e tij prej 90 milion paund.

Marrevëshja mes City dhe 26 vjeçari është në preces dhe mediat në Angli janë të bindur për një marrëveshje të suksesshme.

Top Channel