Fshatrat e Shqipërisë – Në sokakët e Dhoksatit të Lunxhërisë

23/06/2019 16:53

Dhoksati Lunxhërisë, një prej fshatrave më piktoresk të Gjirokastrës po kthehet në një atraksion turistik, falë nismës së ndërmarrë nga qeveria në kuadër të promovimit të “100 fshatrave”.

Ilnisa Agolli, këtë herë sëbashku me Ministrin e Bujqësisë, Blendi Çuçi vizituan fshatin Dhoksat për të parë frytet e punës në kuadër të projektit, tej bukurisë dhe mikëpritjes apo historisë dhe magjisë së natyrës që kaq bukur janë kombinuar këtu.

Duke kthyer sërish vëmendjen e qytetit tek fshati dhe mos harruar asnjëherë bukuritë në Fshatrat e Shqipërisë.

Top Channel