Brenda fermës të miliarderit dhe themeluesit të Discovery Channel, i cili ka në pronësi një muzeum të makinave klasike si dhe eshtrat e një dinozauri.

Rezidenca e John Hendricks e cila ndodhet në Colorado, ka dalë në shitje me një vlerë prej 247 milionë euro përfshin një pishinë, një teatër si dhe një pistë për uljen e avionit.

Gjithashtu do të ketë një observator privat me një teleskop, një shtëpizë me 72 dhoma pranë shtëpisë kryesore.

Të dy pronat e kombinuara përfshijnë një duzinë prej 8,700 hektarë në të gjithë shtetin Rocky Mountain.

Por fatkeqësisht për blerësin, vetëm dy prej 50 makinave të paraqitura në Muzeun e Automobileve Gateway, një Duesenberg 1929 dhe një Cadillac 1906, do të qëndrojnë në shtëpi pasi të jetë shitur.

FOTO GALERI
2/12

Top Channel