Vazhdojnë të luhen sfidat eleminatore për Euro 2020. Edhe sot do të ketë goxha ndeshje.

Gjermania do përballet me Estoninë. Gjermania nuk vjen nga një formë shumë e shkwlyer dhe Estonia mund të kthehet në prblem.

Edhe Italia ëshët përballë testit të Bosnje-Hecergovine. Duken të lehta në letër por si Bosnja ashtu edhe Estonia do provojnë të dalin me pikë nga këto ndeshje. Ndërsa Belgjika do provojë të kalojë Skocinë.

Top Channel