Nga dështimet në provimet të një niveli fillestar tashme një milioner, 19-vjeçari Dan Legg investoi paratë e tij të fituara nga një punë e thjesht, në një llogari të “YouTube”.

Adoleshenti i cili u përball me një të ardhme të pasigurt tashmë fluturon me avion privatë, zotëron dy shtëpi, jeton një jetë luksoze dhe sigurisht që ju paguan prindërve të tij nja pagë mujore për të mos punuar.

Ai thotë se ka fituar gjithë këtë pasuri duke bërë tregti në tregun valutor, vetëm duke përdorur një llogari në telefonin e tij dhe thotë se do të duhet ta paguani 1,000 £ për person nëse dëshironi të mësoni nga ai.

FOTO GALERI
1/8

Top Channel