Nëse romakët e lashtë dinin se si ta bënin mirë një gjë, ajo ishte festa.

Kur ata nuk ishin të zënë të shpiknin ujësjellësin, betonin ose bazën për kalendarin modern, ata po zbulonin mënyra të reja dhe emocionuese për të pasur një kohë të mirë me njëri-tjetrin. Sigurisht, çdo perandor, senator dhe fisnik promovuan vlerat familjare, por jo gjithmonë…

Ndërsa romakët ndoshta nuk ishin të parët në histori për skandalet seksuale, ata ishin ndër të parët që mbanin shënime të hollësishme. Romakët nuk ishin më shumë se gazetaria e nivelit tabloid. Nuk është rastësi që thashethemet më ekstreme ishin për perandorët më të urryer.

Pra le të fillojmë…

FOTO GALERI
1/11
Neroja u martua me burrin që trodhi

Top Channel