Shpesh i mendojmë fotot e vjetra dhe filmat në bardh e zi, por fotot me ngjyra në fakt janë më të vjetra se sa ju mendoni. Këto janë disa foto të cilat na bëjnë të ndihemi sikur e shkuara të ketë ndodhur dje.

FOTO GALERI
2/17
Elvis Presley

Top Channel