Marilyn Monroe është shtirur e vdekur për t’i shpëtuar institucionit psikiatrik, autori John Baker deklaroi.

Aktorja dhe modelja Marilyn Monore u gjend e vdekur në shtëpinë e saj, në Los Angeles, në gusht të vitit 1952, ku dyshohej se kishte kaluar në overdozë.

Por teoritë konspirative filluan të qarkullonin, se në të vërtetë vdekja e ikonës së filmit, ishte thjesht një mbulim.

John Baker, autor i “Marilyn Monroe gjallë në 1984?”, deklaron se ai takoj këngëtaren 22 vite pas vdekjes së saj.

Top Channel