Koha e teknologjisë na ka bërë pjesë të pandashme tonën shkrepjen e fotove. Të ndodhur në pjesë të ndryshme të botës, tani ndajmë me persona të njohur ose të panjohur, çaste përditshmërie.

Foto spontane, të cilat ndodh që të mos i shohim dy herë teksa i publikojmë, tregojnë më shumë se sa duhet për ambientin dhe personat përreth.

Në ditët e sotme, fotot mund t’i modifikojmë brenda çastit për tu shtuar apo hequr diçka që nuk shkon. Por në të shkuarën kjo mundësi nuk ekzistonte. Ka qenë kjo pikënisja e një uebsajti, “Awkward Family Photos”, nga ku janë marrë dhe fotot e mëposhtme.

Tani që vera thuajse ka mbërritur, e bashkë me të dhe dëshira për të ndarë me të tjerët foto nga pushimet tona, duke parë fotogalerinë, mund të mësojmë diçka nga gabimet e të tjerëve, e të bëhemi më të kujdesshëm.

FOTO GALERI
1/12

Top Channel