Motivet folklorike, simbolet, zakonet dhe elementët dekorativë janë vlerë e paçmuar e kulturës tonë kombëtare.

Sot “Në Shtëpinë Tonë” do të njihemi nga afër me punimet e Etnologes Dorina Arapi, e cila ndërthur profesionin e saj me pasionin për artizanatin.

E frymëzuar nga portreti i gruas shqiptare ajo i pasuron këto imazhe për t’i konkretizuar në jastëkë dekorativë krejtësisht unikë.

Top Channel