Wake Up/ Eksperti: Rriten blerjet online. Cilat janë rreziqet për mashtrim

05/04/2019 13:55

Tregu i shitjeve online është rritur, por rritja ka qenë në mënyrë jo të organizuar dhe kaotike. Kjo sjell konfuzion si te klienti, edhe tek ofruesit e shërbimeve, sepse çdo ditë hapen dhe mbyllen faqe të reja jo serioze që pretendojnë të fitojnë shpejt me këtë biznes. Informaliteti dhe përdorimi i lartë i cash-it mbeten problematikat kryesore.

Tregu i shitjeve online është rritur, por rritja ka qenë në mënyrë jo të organizuar dhe kaotike. Kjo sjell konfuzion si te klienti, edhe tek ofruesit e shërbimeve, sepse çdo ditë hapen dhe mbyllen faqe të reja jo serioze që pretendojnë të fitojnë shpejt me këtë biznes. Informaliteti dhe përdorimi i lartë i cash-it mbeten problematikat kryesore.

Top Channel