“Dashuritë e virgjëreshës Madalenë”, është një monodramë e shkruar nga shkrimtari shqiptar, Ridvan Dibra, ku rrëfen historinë e Madalenës, në tri fazat e jetës së saj

Virgjëria është emëruesi i përbashkët i rrugëtimit të saj. Nën regjinë dhe skenarin e Ben Apollonit, kjo shfaqje do të interpretohet me mjeshtëri nga aktorja Arjola Demiraj e cila është në rolin e Madalenës.

Shfaqja do ta vërë publikun përballë situatave të ndryshme që kalon personazhi i Madalenës së bukur, të sinqertë e shpesh edhe naive. Monodrama “Dashuritë e virgjëreshës Madalenë” vjen në Tiranë, në datat 6 dhe 7 Prill, në Tetarin Kombëtar Eksperimental Kujtim Spahivogli në Tiranë.

Top Channel