Voilà, më të fundit nga bota e showbiz. Emisioni i plotë, 5 prill 2019

05/04/2019 17:38

Paramount dhe Anonymous Content kanë blerë zyrtarisht të drejtat për adaptimin e romanit “Is There Still Sex in the City?”.

Kanë nisur xhirimet për filmin “James Bond 25”. ‘The Sun’ ka zbuluar se babai i Adele vazhdon të punojë si shofer në një shoqëri transporti dhe paguhet rreth 60 euro në ditë.

Cilët janë këngëtarët shqiptar që daljet e tyre të para i patën në Top Fest.

Operacionet plastike që realizojnë vazhdimisht yjet ndërkombëtar.

Për këto, e jo vetëm… Ndiqni Voilà në kanalin e Youtube në Top Channel.

Top Channel