Të lexosh fatin – Sonte në Exclusive; Astrologia: Do të ketë zgjedhje në 30 qershor

24/03/2019 19:56

Në Shqipëri ka nga ata që duan ta lexojnë fatin përmes filxhanit të kafesë, letrave apo leximit të dorës.

Por ka edhe nga ata që pretendojnë që komunikojnë me perënditë dhe thonë se janë shërues.

Veç tyre janë edhe astrologët që edhe pse jemi në një rrëmuje politike, thonë se në Shqipëri do të mbahen zgjedhjet lokale të qershorit.

Exclusive sjell sonte në 20.15 një dokumentar për këtë anë tjetër të së përditshmes sonë.  

Top Channel