Nga godina e Kuvendit protesta e mbështetësve të opozitës është spostuar tek Policia e Tiranës.

Mësohet se mbështetësit e opozitës do të protestojnë për sjelljen e policisë, e cila sipas tyre ka qenë jo profesionale dhe e dhunshme nga ana e uniformave blu.

Por as këtu nuk mungojnë thirrjet “Rama ik”.

Top Channel