Është botuar në shqip përmbledhja me poezi e intelektualit shumë dimensional Pier Paolo Pasolini.

“Mish dhe qiell” titullohet vëllimi poetik shqipëruar nga Aida Baro dhe Edon Qesari. Ashtu siç botuesit e theksojnë që në fillim të librit, “Mish dhe qiell” është një përmbledhje me poezi kushtuar kryesisht të rinjve për t’i orientuar ata te shembulli i intelektualit të angazhuar, që e tha fjalën deri në fund, kundër politikës dhe shoqërisë së konsumit.

Top Channel