Redon Skikuli, anëtar i ‘Wikimedia Community User Group Albania’ i ftuar në “Wake Up” teksa rrëfeu të gjitha detajet për marrëveshjen më të fundit që tashmë edhe kinematografia shqiptare do të jetë në ” Wikipedia”, tregoi se shqiptarët në përgjithësi e përdorin këtë platformë për të mësuar më shumë për figurat politike dhe ngjarjet e aktualitetit.

Top Channel