Roland Milo i akuzuari si vrasës i shokut të tij Sokol Rama gjatë një pazari që kishte të bënte me transport bimësh narkotike e ka pranuar vrasjen para organeve te hetimit.

Sipas dëshmisë së Milos mësohet se situata ka dalë jashtë kontrollit pas një debati që u zhvillua në mjetin e viktimës tek kthesa Piskovës.

Më tej autori e ka drejtuar mjetin bashke me viktimën brenda për në zonën e Mbrezhdanit ku e ka braktisur në një humnere. 32 vjeçari i vrarë mësohet se ishte transportues i bimëve narkotike ndërsa Roland Milo ishte zotëruesi i sasisë.

Nga hetimet rezulton se Milo është përpjekur ta rekrutojë viktimën Sokol Rama përmes mashtrimit dhe premtimeve të rreme.

Top Channel