Nga sot që është 28-vjetori i rrëzimit të bustit të Enver Hoxhës dhe simbolikisht të diktaturës, rikthehen Ditët e Kujtesës, një seri aktivitetesh që kanë nisur si edicione prej 2016-s.

Ditët e Kujtesës, një seri aktivitetesh që kanë nisur si edicione prej 2016-s. Aktivitetet organizohen nga IDMC-Instituti për Demokraci, Media & Kulturë me mbështetjen e Konrad-Adenauer-Stiftung Albanien dhe në bashkëpunim me Prezencën e OSBE në Shqipëri, ISKK, AIDSSH dhe aktorë të tjerë që operojnë në fushën e kujtesës në Shqipëri.

FOTO GALERI
1/11

Top Channel